Novafon Plus

Ny vare

Novafon Plus - dybdegående lydbølgemassage med ekstra kraftige vibrationer. 

Novafon Plus er en ny udgave af den klassiske Novafon, som har stærke vibrationer og er velegnet til voldsomme spændinger eller nedsat følsomhed. Den arbejder 6 cm i dybden og kan bruges over hele kroppen mod spændinger.

Lydbølgemassage er særlig effektivt mod smerter og myoser. Novafon Plus har Novafons kendte dybdevirkning og svingningsgrad, og vibrerer med styrke 3 (Klassisk og Professionel vibrerer med styrke 2).

Novafon masserer ved hjælp af lydbølgesvingninger, som gør, at blodkarrene udvides, så blodcirkulation forbedres, og man får renset ud i ophobede affaldsstoffer. Lydbølger regulerer ligeledes muskelspændinger og stimulerer vævet. Denne udrensning bevirker en lindring i spændinger og smerter samt giver kroppen afslapning og velvære.

Novafon er et effektivt apparat, der er let at betjene af alle aldre. Novafon Plus kan reguleres op og ned i effekt, alt efter, hvor smerten sidder og giver effektiv lindring også i de store muskler. Apparatet har en ekstra funktion, som giver trykmassage på overfladen og kan bruges på akupunkter.

Der medfølger lydplade og lydkugle i pakken.

Flere detaljer

kr 2.800,00

Yderligere information

Magnethovedet - forgyldt lydhoved med magnetfelt terapi

 

Det guldbelagte magnetiske lydhoved passer til alle Novafon apparater. I spidsen af hovedet er en magnet. Et Magnet lydhoved er fantastisk til triggerpunkter (ømme punkter i muskler) og til behandling af mindre områder, såsom fingerled. På grund af sin unikke form, kan magnethovedet anvendes i en direkte og koncentreret behandling med meget høj effektivitet.

Magnethovedet kan købes til kr. 350,- når det bestilles sammen med et Novafon apparat. (Normalpris kr. 450,-)

 

Rengøringssæt til dit Novafon apparat

Sættet består af desinficerende servietter og mikrofiber klud af høj kvalitet. Dette sæt er specielt lavet til Novafon og er ideelt til den mest skånsomme, men grundige rengøring og desinfektion af dit apparat. Rens apparatet med renseservietten og aftør med Mikrofiber kluden efter hver Novafon behandling.

Rengørings sættet kan købes til  kr. 120,- når det bestilles sammen med et Novafon apparat (Normalpris kr. 180,-)

 

Rejsetaske til Novafon

Tasken giver optimal beskyttelse takket være robust ydre og polstret interiør (dobbelt beskyttelses system). Den har en alsidig opdeling af det indre, aftagelig tilbehørs-pose samt bred åbning for hurtig og bekvem adgang. Tasken har plads til 1-2 instrumenter plus tilbehør såsom rengøringssæt, lydhoveder osv. Æsken har også et indvendig hængslet låg med elastikker.

Rejsetasken kan købes til kr. 300,- når den bestilles med et Novafon apparat (Normalpris kr. 400,-)

 

Novafon ABC

Få bedre udnyttelse af dit Novafon apparat med denne ABC, der fortæller om Novafons virkning på smerter, spændinger og andre problemer fra A-Å. Bogen indeholder også et afsnit om brug af Novafon apparatet til skønhedsbehandling. Se indholdsfortegnelsen på ABC under kategorien "Tilbehør".

ABC kan købes til kr. 150,- når den bestilles med et Novafon apparat (Normalpris kr. 225,-)

 Novafon brugervejledning

 

 

Tilbehør

Kunder, der købte denne vare, købte også

12 andre produkter i den samme kategori:

Download