Pedilux manicure og pedicure

Ny vare

Uanset om du lider af nedgroede negle, hård hud eller blot ønsker smukke og velplejede negle, er Pedilux professionel pleje til hænder og fødder, som trygt kan bruges hjemme hos dig selv.

Særligt vores fødders tilstand har betydning for kroppens velvære og fodterapeuter benyttes som aldrig før. Nu kan du selv udføre arbejdet i dit eget hjem og på tidspunkter, hvor det passer dig. Pedilux har en kraftig motor, som let klarer selv de tykkeste negle og ekstremt hård hud, så fødderne og hænder fremstår velplejede.

Pedilux egner sig til:

- nedgroede negle

- neglesvamp

- alle former for hård hud

- fodvorter og lignende

- tykke og ujævne negle

- manicurebehandling af negle

- polering af negle

- velegnet til diabetes-patienter

Flere detaljer

kr 1.800,00

Yderligere information

Pedilux leveres i en praktisk opbevaringskasse, som indeholder motoren og apparatets dele. Den tilsluttes almindelig stikkontakt og er klar til brug. Apparatet har to hastigheder, så den både klarer hård hud på fødderne, men ligeledes kan benyttes til finpolering af fingernegle. Pedilux har en omskifter, så den kan køre i begge retninger og gør derved behandlingen let på begge hænder eller fødder.

Der medfølger praktisk håndtag, som ligger godt i hånden og gør Pedilux sikker og let at bruge; både på dig selv og ved behandling af familien. Pedilux-pakken indeholder 5 forskellige slibeværktøjer, som dækker de fleste behov for pleje. Slibeværktøjerne er designet i Schweiz og fremstillet i god og holdbar kvalitet, som giver mange timers brug uden at blive sløve. Den magnetiske auto-lock sikrer hurtigt og enkel skift mellem de forskellige værktøjer. Værktøjerne kan desinficeres, så de kan bruges af hele familien. Hvis man har svamp, fodvorter eller lignende, anbefales det at have et sæt slibeværktøjer til hver person.

Pedilux indeholder følgende værktøjer:

Safirbelagt Slibekegle

Slibekeglen er safirbelagt, så den holder skarpheden selv efter mange slibninger. Den er særligt velegnet til hård hud under fødderne, som den fjerner hurtigt og effektivt. Slibekeglen bruges på tør hud, så det er ikke nødvendigt med fodbad, opblødning af hud og timer med fodfilen i hånden. Den fjerner hurtigt og effektivt den hårde hud, så fødderne er bløde og velplejede. Slibekeglen kan ligeledes bruges til særligt tykke og genstridige negle.

Safirbelagt aflang sliber

Den aflange sliber egner sig specielt til nedgroede negle. Der slibes fra kanten og ind. Den aflange sliber retter hurtigt op på nedgroede negle uden risiko for skader. Den er skånsom og effektiv uanset om den bruges i kanten eller på undersiden af fortykkede negle.

Safirbelagt kuglesliber

Kuglesliberen er velegnet til sikker behandling af vorter og lignende. Den holdes horisontalt på behandlingsstedet og sliber overskydende hud væk, så kernen blottes og kan behandles. Det er ikke nødvendigt at bruge skalpel efterfølgende, hvilket gør, at behandlingen er uden risiko for skader.

Safirbelagt slibehjul

Slibehjulet bruges til at forkorte og forme neglene. Den erstatter neglesaksen, da den effektivt sliber neglene i form. Den benyttes både til hænder og fødder. Slibehjulet har en stopkant, som gør det let at slibe hjørner til og forebygge nedgroede negle. Den kan ligeledes forme neglene efter ønske. Velplejede negle gror bedre og fremstår stærkere.

Polerkegle

Polerkeglen sørger for at fjerne skarpe kanter, holde neglene blanke og glatte samt give et professionelt finish efter behandling. Den kan både bruges på kanter og til at udligne ujævnheder ovenpå neglen samt give den et blank og smukt udseende.

Kunder, der købte denne vare, købte også

7 andre produkter i den samme kategori:

Download