Novafon massageapparat

Oplever du daglige smerter og spændinger? Med et massageapparat fra Novafon kan du opleve dybdegående lydbølgemassage, der afhjælper hverdagens problemer. Kom af med spændingshovedpine og nakkesmerter og oplev lindring af dine forskellige skavanker. Novafon kan bruges hjemme hos dig selv, og kan benyttes af hele familien.

Læs mere om Novafon massagemaskiner

35 varer

Viser 1-35 af ialt 35 varer

Hvad er intralyd

Intralyd er lydbølger med svinginger ved 100 Hertz, som er hørbar for det menneskelige øre. Ved hjælp af lydbølger, trænger Novafon 6 cm i dybden og  behandler smerter samt løsner op for ømme muskler. Når en lydbølge rammer kroppen, trænger den ind og udvider blodkarrene en smule, så blodcirkulationen øges, og kroppen derved naturligt transporterer de affaldsstoffer væk, som sidder i kroppen. Den forøgede blodgennemstrømning er med til at holde kroppen smertebehandlet og give velvære. Novafoner er således særdeles effektive massagemaskiner til hjemmebrug.

Medicinsk godkendt

Novafon massageapparater er godkendte til medicinsk brug. Det betyder, at der ligger mange års forskning bag Novafon som gør, at den har dokumenteret effekt. Massageapparaternes virkning er således veldokumenterede til smertebehandling.

Oprindelig udviklet til gigt

Novafon massageapparat er udviklet i 1960’erne til behandling af gigtsmerter. Gennem de seneste 50 års studier og forskning, har man dertil fundet ud af, at massageapparatet ligeledes kan benyttes til behandling af en lang række andre tilstande.

Kort kan nævnes

·         Nakkesmerter

·         Myoser i skuldre og ryg

·         Spændingshovedpine fra nakke, kæber eller skuldre

·         Sportsskader

·         Gigtsmerter

·         Ømme fødder og hænder

·         Nedsat blodomløb

·         Hælspore

·         Og en lang række andre sygdomstilstande

I Novafon’s ABC, kan du se en indholdsfortegnelse over, hvilke skavanker man kan bruge Novafon til, og du kan ligeledes finde oplysninger om forskellige tilstande i vores Blogs.

Hvordan bruges Novafon massageapparat til behandling

Når du behandler et område med Novafon, holdes apparatet direkte på huden eller ovenpå et tyndt bomuldsklæde. Man skal ikke trykke med massagemaskinen, men blot holde den på huden og bruge apparatets vægt. Lydbølgerne får derved fri passage til at trænge i dybden og begynde smertebehandlingen. Trykkes der for hårdt, risikerer man at ”kvæle” lydbølgerne og kan ligeledes beskadige membranen.

Hvor lang tid behandlingen skal foregå, afhænger af, hvor på kroppen der behandles. Start altid forsigtigt ud og prøv dig frem. Det er naturligt, at der opstår en ømhed i muskler og led efter behandlingen, som går over efter nogle dages behandling. Hvis du oplever deciderede smerter, skal du stoppe behandlingen og søge vejledning. Kontakt altid din læge, hvis du er i tvivl. Du kan ligeledes altid ringe til Novafon på 7022 1404 og få en personlig snak.

Hvor hurtigt virker Novafon

Der er stor forskel på, hvor hurtigt behandlingen begynder at virke. Ligesom alle menneskers kroppe er forskellige, er også sygdomme, symptomer og behandlingstid forskellig. Ved et optræk til en spændingshovedpine, vil de fleste opleve lindring i løbet af meget kort tid, mens en langvarig skade, som er udviklet over flere år, kræver længere tids vedvarende behandling før effekten mærkes.

Har du en tendens til at udvikle spændinger, kan massageapparatet anvendes forebyggende, for at lindre og holde symptomerne ned.

Hvornår må jeg ikke bruge Novafon

Der er nogle få kontraindikationer ved Novafon. Du må således ikke bruge Novafon hvis du har:

  • Åbne sår/eksem på slimhinder
  • Arteriosklerose (åreforkalkning)
  • Aktuelle episoder med epilepsi
  • Graviditet
  • Pacemaker
  • Tromboser (blodpropper)
  • Hjernepacemaker
  • Hjerterytmeforstyrrelser
  • Tumorer
  • Metalliske implantater (hold altid en sikkerhedsafstand på minimum 10 cm fra andre implantater)

Du kan se de mest stillede spørgsmål om Novafon ved at klikke her.

Novafon til børn

Flere og flere børn og unge oplever spændinger i kroppen som følge af meget skærmtid i skole og fritid. Novafon må benyttes til børn såvel som voksne. Selve behandlingsmetoden er den samme til børn som til voksne, dog benyttes mindre styrke og der gås forsigtigt frem. Lyt til dit barns udtryk for, hvad der er behageligt og føles rart.

Klik her, hvis du ønsker at leje en Novafon 

Vi har ind imellem demo-modeller på lager. Hvis du er interesseret i en demo-model, er du velkommen til at ringe til os på 7022 1404.              

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode