Akne

list I: Teenagere og unge favorite Hit: 7696

Akne

Akne dækker over spektret af uren hud såsom bumser og hudorme. Det er en tilstand, som rammer de fleste unge i større eller mindre grad. Akne kommer af betændelse i små talgkirtler, som omkranser de fine hår, der findes i ansigt og på overkrop.

De fleste teenagere oplever uren hud som en gene i hverdagen. Hvis tilstanden er voldsom eller længerevarende, kan man få hjælp hos lægen til behandling.

Hvordan kan man selv behandle akne

Vask ansigtet med lunkent vand og brug eventuelt en mild ansigtssæbe. Pas på med at skrubbe for meget på den urene hud, da det kan forværre tilstanden. ”Dup” huden tør med et rent håndklæde.

Huden kan derefter behandles med en parfumefri creme til uren hud.

Sørg for at spise en varieret kost og drik masser af vand.

Hårprodukter som voks, gele og lak, kan genere den urene hud særligt i hårkanten. Ligeledes kan make-up tilstoppe hudens porrer og forværre tilstanden.

Novafon til akne

Ved at behandle huden med Novafon, kan man forøge blodcirkulationen og derved rense ud i affaldsstoffer. I nogle tilfælde kan huden blive pænere og mindske angrebet. Man skal dog være opmærksom på, at alle menneskers hud er forskellig og som følge deraf, vil resultater af behandlingen ligeledes være forskellige og kan oftest ikke stå alene. Novafon er således et godt supplement til den almindelige forebyggelse og behandling af uren hud. Da Novafon øger blodcirkulationen i huden, kan den hjælpe med at forebygge dannelse af arvæv efter uren hud.

Hvordan bruges Novafon

Hold Novafon oven på urenheden i 2-3 minutter ad gangen. Brug laveste styrke i ansigtet og mellem styrke på kroppen. Behandl gerne både morgen og aften.

Man kan med fordel lægge et bomuldsklæde mellem huden og Novafon apparatet for at beskytte lydhovedet mod bakterier.

I samme kategori

Med samme Tags

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode