Ansigtsbehandling

list I: Skønhedsbehandling favorite Hit: 6952

Ved ansigts foryngelse - det såkaldte face-lift - viser anvendelsen af lydbølger fra Novafonen ofte forbløffende resultater. Den daglige anvendelse af Novafonen i ansigtet og på halsen udløser en hurtig reaktion af nerve enderne i huden, der omsættes til en omgående acceleration af blodgennemstrømningen i de små kar. Den dermed øgede næringstilførsel og den forbedrede ilt forsyning skyller affaldsstofferne bort. Det gør de elastiske fibre og hudens væv mere fast i løbet af kort tid, uden skadelig overanstrengelse.

Skønhedsbehandling kræver altid disciplin og konstant behandling for at vise resultater.

Ansigtsbehandling

Ansigtet er din sjæls spejl. Det viser hvilken tilstand du er i, og den måde du er på. Ingen bør undervurdere den effekt et ansigt har på andre.

Vi begynder med du områder, som kan forebygge rynker i dit ansigt. Rynkerne afhænger ikke så meget af hudens tilstand, men af den støttekreds af muskler, som ligger under huden, og som strækker den. du bør stimulere disse muskler 1 gang om dagen, så dit ansigt bevarer sin elasticitet så længe som muligt, og ikke bliver gammelt, men bevarer sit udtryk. Denne slags massage har stor værdi fordi dens effekt er såvel forebyggende, som helbredende.

Du kan se forskellige blogs om ansigtets områder, hvor du får konkret vejledning til, hvordan du behandler med Novafon. Tryk på det område, som du ønsker information om:

Pande og øjne

Kinder og mund

Hals og brystparti

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode