Behandling kinder og mund

list I: Skønhedsbehandling favorite Hit: 6962

Ansigtet er som regel det første, som andre lægger mærke til. Med alderen kan muskulaturen i ansigtet blive mere slap og huden begynde at vise tegn på rynker. Med Novafon kan du styrke muskulaturen og skabe øget blodgennemstrømning i huden, så ansigtet bliver frisket op og får en mere sund og glat struktur.

Ansigtsbehandling kræver noget tålmodighed, da stramning og opfriskning langsomt vil vise sig over tid. Der er lavet en del forsøg med behandling af den ene side af ansigtet, hvor 85% i gennemsnit af testgrupperne begyndte at behandle den anden del af ansigtet efter 4 uger, da der var synligt forskel. 

Skønheds-behandling kræver kontinuitet og disciplin for at opnå et godt resultat. Sporadisk behandling vil ikke vise noget resultat.

Novafon til behandling af kinder og mund

Rynker omkring munden

Hold Novafon apparatet med kuglehovedet i 1-2 minutter på siden af læben i begge sider. Hold derefter lydkuglen som vist mellem overlæben og næsen. Ved hjælp af disse 4 punkter kan man nedsætte rynkerne omkring munden.

Rynker ved munden.jpg

Kindernes elasticitet

Ved at bruge Novafon apparatet kan man opstramme slap ansigtsmuskulatur. Med lydpladen køres langsomt opad kinden fem gange på hver side. Altid opad kinden ikke nedad. Behandlingen gentages morgen og aften.

Rynker omkring næsen

Disse rynker er på venstre og højre side af næsen.

De 2 vigtige punkter er i dette tilfælde på begge sider af næseboret, som på billedet ovenfor. Det er vigtigt at behandle disse ca. 2 minutter morgen og aften.

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode