Cellulite - appelsinhud

list I: Kvinder favorite Hit: 5690

Cellulite - appelsinhud

De fleste kvinder oplever at få tegn på appelsinhud på et tidspunkt i deres liv. Appelsinhud er ikke udelukkende alders- eller vægtbetinget, men kan ramme alle. Det er fedtdepoter i huden, som oftest viser sig ved bulet og ujævn hud på lår, baller og overarme. Dette er årsagen til, at cellulite i daglig tale kaldes appelsinhud. Hvis du klemmer huden mellem to fingre på eksempelvis låret, vil appelsinhuden tydeligt vise sig, hvis den er der.

Cellulite eller cellulitis?

Førhen kaldte de fleste appelsinhud for cellulitis og mange bruger stadig denne betegnelse i dag. Den korrekte betegnelse er dog cellulite.

Cellulite: Fedtdepoterne i huden.

Cellulitis: Er en infektion i huden, som oftest stammer fra streptokokbakterier eller gule stafylokokker. Cellulitis forårsager rødme, varme i huden og hævelse. De fleste tilfælde af cellulitis kan behandles med anitbiotika, så det er vigtigt at kontakte lægen, hvis du oplever de symptomer.

Hvad kan Novafon så gøre?

Novafon kan sætte gang i blodcirkulationen og hjælpe kroppen med at løsne fedtdepoterne. Behandling vil ikke fjerne cellulite i løbet af kort tid, men den vil mindske appelsinhuden over tid, så huden bliver pænere og knap så bulet.

Brug lydkuglen på de angivne steder i 10-15 minutter ad gangen. Behandlingen skal foregå mindst to gange om dagen.

I samme kategori

Med samme Tags

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode