Golfalbue

list I: Armene favorite Hit: 10206

Hvad er en Golfalbue

En golfalbue er en betegnelse, som bruges til at lokalisere smerte eller overbelastning i albuen omkring det inderste knoglefremspring. En golfalbue kan, ligesom med en tennisalbue, ramme alle, og er relateret til smerter i den indvendige side af albueleddet. Overbelastning på indersiden af armen kan stamme fra mange forskellige typer bevægelse, og er mest smertefuld omkring albueleddet, hvor de lange muskler fæstner. Golfspillere rammes ofte, da deres sving kan udløse belastningen, hvilket er årsagen til navnet.

En golfalbue udløser smerte i muskler og sener omkring indersiden af albueleddet. Smerten udstråler inderste knoglefremspring i albuen og kan stråle ned på indersiden af underarmen helt ned i hånden. Tilstanden kan forværres ved belastning via håndleddet. I nogle tilfælde stråler smerten ligeledes op mod indersiden af overarmen.

Smerten udløses som regel ved ensformige og gentagne bevægelser eller pludselig høj belastning på albueleddet. Den kan føles temmelig smertefuldt og forværres ved fysisk aktivitet. Ofte forsvinder smerten over tid, når armen holdes i ro og dermed ikke belastes.

Hvad er forskellen?

Golfalbue er en fællesbetegnelse for smerter på indersiden

Tennisalbue er en fællesbetegnelse for smerter på ydersiden - se blog om Tennisalbue.

Musearm er en fællesbetegnelse for smerter hele vejen rundt - se blog om Musearm

Behandling med Novafon af golfalbue

Det er vigtigt at skåne armen, så albueleddet får ro. Novafon kan hjælpe kroppen med lindring ved at øge blodcirkulationen i området. Brug lydkuglen ved at placere lydkuglen ind mod albuen i fordybningen mellem knoglerne i albuen på lillefingersiden. Hold apparatet stille i nogle minutter og behandl derefter ydersiden af armen ned under albuen og op på overarmen for at øge blodcirkulationen i hele armen. Man skal være tålmodig og gerne behandle flere gange om dagen.

Med samme Tags

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode