Kramper i benene

list I: Benene favorite Hit: 7748

Vågner du om natten med kramper i benene?

Muskelkramper i benene er en tilstand, som de fleste kan nikke genkendende til fra tid til anden. Det er en smertefuld tilstand, som kan vare fra få sekunder til flere minutter. Den eksakte årsag til kramper kendes ikke, men kramperne er sædvanligvis uskadelige og går over efter kort tid. Ved gentagne og hyppige kramper, bør man dog blive tilset af sin læge og få afdækket, om der er en udefrakommende årsag.

Brug Novafon under krampe

Under en krampe i benet kan man bruge Novafon mens det står på, hvis man synes det er behageligt. De fleste mennesker oplever, at behandlingen får musklen til at slappe af under massagen og derved forsvinder krampen hurtigere.

Brug lydpladen på det forkrampede område. Bevæg gerne Novafonen lidt rundt i langsomme cirkelbevægelser for at fordele behandlingen og stimulere musklen flere steder. Behandlingen fortsættes til krampen er overstået og kan sagtens fortsættes nogle minutter efter, så musklen bliver helt afslappet igen. Det er vigtigt at behandle hele området, hvor krampen opstår, så man får sat gange i blodcirkulationen omkring alle de vedhæftende muskler også.

Lider du af hyppige kramper, kan Novafon med fordel bruges to gange om dagen forebyggende. Særligt om aftenen, når musklerne slapper af, er behandling både gavnlig og behagelig. Hvis krampen opstår om natten, bruger du Novafonen igen, som beskrevet ovenfor, selvom du også har behandlet dag og aften.

Kramper ved sport

Er du sportsudøver og får kramper ved hård belastning, kan du bruge Novafon inden træning for at varme musklen op og efter træning/udstrækning for at forebygge krampe i den spændte muskel.

Børn med kramper

Novafon kan også bruges til børn med kramper. Fremgangsmåden er den samme som ved voksne med kramper, men da kramper er temmelig smertefulde, har de fleste børn brug for en voksen til at udføre behandlingen for dem, så de kan slappe af, mens det står på.

Hvis dit barn lider af gentagne kramper, og gerne vil behandle sig selv, bør du undervise barnet i, hvordan Novafonbehandlingen skal gribes an. Vær opmærksom på, at børn vil have en tendens til at trykker for hårdt med apparatet, så instruktion er vigtig. 

Du er velkommen til at ringe til os på 7022 1404, hvis du har brug for vejledning til at instruere dit barn.

 

I samme kategori

Med samme Tags

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode