Ondt i nakken?

list I: Nakken favorite Hit: 11831

Ondt i nakken

Nakken%20cropped.jpg

Nakkesmerter er en helt almindelig lidelse hos os danskere. Omkring 40% af den voksne befolkning oplever i løbet af livet en smerte i nakkeregionen. Ofte stammer smerterne fra spændinger og myoser, men kan være både ubehagelige og hæmmende. Nakkesmerter medfører ligeledes ofte spændingshovedpine.

Nakkesmerter kan opstå som følge af forkerte arbejdsstillinger eller for meget skærmtid. Der findes mange gode råd på nettet til, hvordan man kan træne nakkemusklerne og dermed styrke nakken.

Brug Novafon

Ud over de almindelige nakkeøvelser, er Novafon virkelig godt til at behandle myoser og nakkespændinger. Man bruger apparatet med lydkuglen oppe fra hovedbunden og ned over nakkemuskulaturen på begge sider af nakkehvirvlerne. Derefter kan man med fordel skifte til lydpladen og give skuldrene en tur også, da spændinger ofte trækker fra skuldrene og op til nakken. Behandlingstid i nakken er ca 10 minutter og gerne flere gange om dagen. Start ved laveste styrke og gradvis øg styrken til mellemste trin, hvis det føles behageligt.

Man vil hurtigt opleve en dejlig lindring, og kan med fordel bruge Novafon flere gange om dagen, særligt ved spændinger, som har siddet et stykke tid. 

Forebyg nakkesmerter og myoser

Når myoserne og spændingerne er aftaget, er det en god ide at bruge Novafon forebyggende. I mange tilfælde, kan den holde spændingerne på afstand, så de ikke når at udvikle sig til nye myoser og give spændingshovedpine.

Novafon eller panodil?

Panodiler.jpg

Novafon kan i mange tilfælde erstatte smertestillende medicin. Lydbølgerne trænger ind og udvider blodkarrende en anelse, så blodgennemstrømningen øges og kroppen naturligt transporterer affaldsstofferne, som giver spændinger, væk fra musklerne. Samtidig virker Novafon smertehæmmende, så kombinationen i mange tilfælde kan reducerer eller helt erstatte smertestillende medicin.

Nakkesmerter hos børn og unge

Barn%20og%20nakke.jpg

Novafon er helt ufarligt og lydbølgerne er uskadelige. Det betyder, at børn og unge også kan have glæde af apparatet. Mange børn sidder mange timer ved skærm både i skolen og i fritiden. Dette kan skabe de samme spændinger, som voksne oplever. Det er helt sædvanligt. Børn kan bruge Novafon på samme måde som voksne, hvilket kan give en naturlig lindring på hovedpine, uden brug af medicin.

I samme kategori

Med samme Tags

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode