Psoriasis

list I: Huden favorite Hit: 7780

Psoriasis

Hvad er Psoriasis

Psoriasis er en hudsygdom, som viser sig ved udbrud af rødmede og fortykkede områder på huden, som giver kløe og irritation. Man ved ikke præcis, hvorfor tilstanden opstår. Man ved dog, at sygdommen er relateret til de hvide blodlegemer, og er en betændelseslignende tilstand. Udover arveligt disponering for sygdommen, kan også faktorer som stress, medicin, infektion, hudskader og klima påvirke udbrud af tilstanden.

Har jeg Psoriasis?

Eksem-udbrud kan skyldes mange forskellige ting. Hvis du har mistanke om et udbrud af Psoriasis, bør du konsultere din læge for at få stillet diagnosen. Lægen vil nogle gange henvise til en hudlæge med henblik på nærmere undersøgelse, da der findes mange forskellige varianter af Psoriasis.

Tilstanden kan behandles medicinsk, med cremer og sæber, men en del mennesker med udbrud har ligeledes glæde af at bade i saltvand. Følg altid lægens anvisning.

Kan Novafon hjælpe på Psoriasis

Novafon kan ikke fjerne Psoriasis men kan i nogle tilfælde nedsætte udbruddene af eksem. Behandlingen kan sagtens kombineres med lægens anviste behandling. Dog skal cremer og lignende påføres efter brug af Novafon.

Ved Novafon behandling øges blodcirkulationen i huden og hjælper kroppen med at udrense affaldsstoffer. Novafon kan derfor også lindre kløe og ubehag i forbindelse med et udbrud.

Brug lydpladen og kør ved laveste styrke over det angrebne område. Gentag gerne behandlingen flere gange dagligt i 10-15 minutter ad gangen. (Ved udbrud i hovedbunden kan ”Pindsvinet”, som er den takkede lyddel i Rehab-sættet, med fordel bruges).

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode