Smartphone fingre

list I: Teenagere og unge favorite Hit: 4967

Smartphone fingre er et relativt nyt begreb, som dækker over de belastningsskader, som man kan opleve ved hyppig brug af smartphone.

Pas særligt på din tomelfinger og lillefinger

Ved forkert eller overdrevent brug af smartphone, belaster man fingrene med mange daglige, ensformige bevægelser. Det er ofte tommelfingeren og lillefingeren, som bliver hårdest ramt.

De fleste bruger deres tommelfingre til at skrive, spille og navigere med, og det kan give overbelastning af leddene. Mange bruger dog lillefingeren til at støtte telefonen, så denne også bliver hårdt ramt. Det er vigtigt, at have en afslappet og behagelig stilling, når du opererer med det lille vidunder, så du ikke får varige skader af din smartphone-brug. Sørg også for at skifte stilling, så du ikke belaster samme områder hele tiden, men fordeler belastningen lidt.

Er skaden sket

Er ømheden opstået, kan du bruge Novafon til at lindre. Du kan behandle fingrene med lydkuglen, som vist på videoen nedenfor. Hold gerne Novafonen stille under behandling, på de områder, som er mest ømme. Giv derfor tommelfinger og lillefinger lidt ekstra opmærksomhed under behandlingen.

I samme kategori

Med samme Tags

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode