Se udtalelser fra kunder her

I starten af 90’erne, da jeg havde min debut som soloartist, blev jeg første gang introduceret for Novafonen af en fremsynet sanglærer.

Hun viste mig, hvordan hun brugte apparatet til afspænding af muskulaturen i halsen, nakken, kæben og tungen.

Jeg mærkede med det samme, at det hjalp, og syntes, at det var så fascinerende at mærke, hvad den kunne, at jeg med det samme måtte anskaffe mig en selv.

Et køb jeg aldrig nogensinde har fortrudt.

Den gamle Novafon med ledning fra 90’erne, har jeg stadig, og den er i fuldstændig perfekt stand. Det er nemlig rigtig godt håndværk. Nu er der kommet en ny, smart, trådløs model på markedet i et smukt og tidløst design. 

Nu med endnu mere power og med mange forskellige lydhoveder til forskellige områder på kroppen.

Du kan tage den med overalt, og du er ikke længere afhængig af adgang til stikkontakter. Lydhovederne klikkes nemt på med magnetlås.

Den nye model er, som den gamle, “født” med 2 forskellige lydhoveder, men du kan altid tilkøbe flere alt efter dit behov.

Jeg føler vitterlig, at Novafonen har "reddet mit liv" så mange gange, når jeg har været fuldstændig spændt i og op omkring halsregionen. Måske har jeg været hæs og uoplagt i forhold til det at skulle synge, og så har jeg, i de fleste tilfælde ved hjælp af Novafonen, kunne komme op igen, og gennemføre mine koncerter.

Novafonen bruges selvfølgelig til spændte muskler over hele kroppen, men for mig har den været en åbenbaring i forhold til, hvad den kan gøre for min stemme, dens kondition og mit velbefindende".

Monique Spartalis

Sangerinde

 

**************************

Jeg har anvendt Novafon siden jeg var ung. Min mor havde en og jeg brugte den flittigt når jeg kom hjem fra fem timers dansetræning og efter forestillinger, hvor jeg havde masser af smerter og spændinger.

Jeg fik min egen da jeg blev 19 år. Har altid bare taget den for givet. Indtil vores frække "bide-ledninger-over-kat" Lulu gjorde det forbi med vores Novafon. Den er bare god til så mange ting og min datter elsker den når skuldre eller benene gør ondt. Hjælper også på vokseværk, når intet andet har hjulpet. Og giver hende ro. Min gravhunds smerter i ryggen hjalp Novafonens lydbølger på. Har hjulpet på mine smerter i nakken efter piskesmæld og på betændelse i mit håndled. Og virkelig skøn til kæbe spændinger og forhindrer nogle migræner før de helt begynder.

Altså, så det var jo en sorgens dag for os herhjemme, da ledningen blev bidt over ;) Men Novafonen var en meget gammel sag på 25 år, så det blev til et nyt apparat og den virker kun endnu bedre. Det må være det ældste stadig eksisterende terapeutiske apparat til hjemmet :)

Gry Bay

Skuespiller og mor 

**************************

Jeg er så lykkelig, at jeg simpelthen er nødt til at dele min glæde med jer. Jeg har i 5 måneder humpet rundt på en stor lilla fod efter to små brud og et sprunget ledbånd. Hver dag har jeg trænet i to gange en time for at få gang i foden igen.

Nu har jeg prøvet Novafon, og jeg må sige, at jeg stod fuldstændig målløs dagen efter 2x20 min. med Novafon. Den store fod, der var så lilla, at to læger og en fysioterapeut undrende har spurgt, om den har set sådan ud hele tiden, var i nattens løb svundet ind til samme størrelse som den raske fod med blot en smule hævelse omkring selve knoglen, hvor ledbåndet var sprunget. Farven på den yderste del af foden lignede også den anden fod og blev rød og ikke lilla op imod knoglen.

Med venlig hilsen

Kirsten U.

**************************

Hej!

Jeg har modtaget novafon som I fremsendte i
f.t. ovenst. Jeg skal ikke overrose dens virkning. Men allerede efter brug 1
time på forskellige steder kan jeg mærke en stor forskel.

Nu må vi se hvordan det går – først har jeg
lejet den – men i min aldersgruppe er der rigtig mange (tror jeg) der kan nyde
godt af effekten – til at få det bedre.

Allerede er jeg parat til at andre jeg kender, kan prøve om det kan hjælpe dem i deres daglige smertehellevede – sådan
at de kan fungere bare en lille smule normalt og ikke tabe livslysten.

Jeg har en oplevelse af at jeg allerede føler en bedring, jeg har ikke været hele kroppen rundt (kun der hvor de stærkeste
smerter føles) – den ene smerte afløser jo den anden uden at forsvinde.

For mit vedkommende er jeg så stærkt plaget af slidgigt fra tæer til nakke, hvilket påvirker kroppens muskler – derfor er
jeg stort set plaget af konstante smerter. Alt afhængig af det danske klima og hvad jeg fysisk byder mig selv når jeg ikke giver op for at virke og
dagligdagens udfordringer.

Nu må jeg se, hvilket jeg håber at novafon kan hjælpe mig. Herefter kan jeg blive den bedste udenforstående ambasadør.

Venlig hilsen

Ulla P.

**************************

Jeg vil lige fortælle følgende som tilbagemelding på køb af Novafon Populær marts 2009: Jeg havde haft problemer med skuldersmerter (først venstre, så højre skulder) gennem mange år og prøvet forskellige behandlinger (zoneterapi, akupunktur mm) med skiftende held. I starten af 2009 var det helt galt med den højre skulder, hvor jeg havde en uge hvor jeg slet ikke kunne løfte den. Jeg hørte tilfældigt om "Novafon", læste om denne på nettet, snakkede med Jer i telefonen og besluttede mig til at købe et eksemplar trods prisen.Jeg tænkte at diverse behandlinger (massage, zoneterapi,kiropraktor) jo hurtig ville løbe op i dette beløb. Jeg købte apparatet i slutningen af marts og inden sommeren var der mærkbar forbedring af mine skuldre, som har holdt ved. Jeg kan nu kaste en bold, tage push ups, slå golfbolde mm uden smerte, så det har været min bedste investering længe. Apparatet bruges stadig flittigt og jeg fortæller min succeshistorie når lejlighed byder sig.

Mvh Jens Kristian S.

**************************

Kære Novafon,

Efter at have læst kundernes udtalelser vil jeg gerne dele min erfaring med novafon-lyd-apparat. Min far led af ekspressiv afasi i 12 år, og vi anvendte novafonen på hans lamme arm en gang hverdag med det resultat at armen ikke visnede, da blodcirkulationen i armen dagligt blev stimuleret. Super apparet. Som klassisk musiker er novafonen uundværlig. Mange hilsner E.K. Hafstrøm 

**************************

Jeg vil gerne fortælle lidt om mit brug af Novafon.

Men først må jeg fortælle, at jeg – heldigvis – ikke har så meget brug for det mere. Ikke desto mindre har jeg været glad for det og anbefalet det til andre.

Jeg har brugt det når jeg har haft smerter i skuldre og ryg, lår, knæ og overarme, og jeg må sige, at et kvarters brug har hjulpet helt fantastisk, både her og nu men også så smerterne ikke vender tilbage sådan lige med det samme. Jeg bruger også Novafon til at massere ansigtet blidt og ved smerter op i nakken.

Novafon er let at bruge. Jeg stiller et minutur på et kvarter, så Novafon ikke bliver overbelastet, og forlængerhåndtaget er nemt at sætte på og tage af igen, når det er ryg og skulder, der driller.

Skrev E. Frank

**************************

Jeg begyndte pludselig at lide af kraftig hovedpine og fandt ud af, at mit daglige arbejde ved computeren havde forårsaget mange myoser, som jeg ikke rigtig kunne få bugt med.

Gode råd var derfor dyre indtil jeg kom i tanke om, at mine forældre engang i 70érne (mens jeg var barn) investerede i et Novafon massageapparat.

Til alt held har mine forældre stadig dette apparat, som jeg nu har lånt i en måneds tid og det har hjulpet gevaldigt.

Min hovedpine er forsvundet, der er blevet løsnet op for nogle af myoserne og spændingerne i nakken. Så jeg bruger stadig flittigt apparatet og skal nok også få bugt med resten af myoserne/spændingerne

Skrev P. E., Glostrup


**************************


Min søn på 12 år fik vorter, rigtig mange, på hænderne. Jeg fik det råd at bruge Novafon. Jeg brugte den på hver af hans vorter, kun ca. ½ min på hver, mindst 2 gange om dagen. De forsvandt, uden men eller ar. Kom ikke igen. Jeg kan ikke huske hvor lang tid behandlingen tog, men mener det var 2-3 uger. Debat fra netdoktoren.


**************************

Jeg pådrog mig en tessisalbue i efteråret 2002. Efter ni behandlinger med fysioterapi var der ikke sket nogen forbedring af betydning, så vi stoppede. Jeg prøvede så med akupunktur, men holdt op efter fem behandlinger, som heller ikke hjalp. Jeg havde nu ikke lyst til at bruge flere penge på behandlinger, der alligevel ikke hjælper. Så læste jeg en omtale af Novafon og besluttede at prøve den. Det var en engangsinvestering og så kunne den bruges til mange andre ting.

Jeg har nu haft den i ca. et halvt år; jeg brugte den flittigt i starten og efter en måneds tid havde smerterne fortaget sig væsentlig. Efterhånden brugte jeg den kun når albuen var blevet overbelaster. I dag er albuen i orden, men både min kone og jeg bruger den ofte mod infiltrationer i skuldre og lænd.

Skrev H. Andersen

**************************

Jeg har stor glæde af mit Novafonapparat. Brugervenligheden er perfekt. Jeg bestilte apparatet med det ekstra håndtag, og det bevirker, at det er meget fint i brug når jeg skal massere på ryggen for infiltrationer.

Jeg købte apparatet til slidgigt i mit ene knæ. Har brugt det flittigt og har haft gode resultater, bruger det gerne morgen og aften ca. 10 min. hver gang. Det er et halvt år siden jeg anskaffede apparatet, smerterne er ikke væk i knæet, men de er blevet langt mindre.

Skrev J. W., Virum

**************************

Jeg vil gerne fortælle jer om min glæde med Novafon. Jeg har en del smerter i ryggen. Effekten er ikke at de forsvandt, men er blevet dulmet så meget at jeg er i stand til at løbe igen og blandt andet har været ude og løbe ret lange og blandt andet gennemført eremitageløbet på over 13 km i en alder af 68 år.

Skrev B. Kristensen

**************************

Undertegnede lider af slidgigt i nakke og skuldre, og har siden købet af Novafon for ca. ½ år siden, brugt den 2 gange dagligt. Når jeg om dagen har været for aktiv, og som deraf fået ondt hjælper massagen mig så muskulaturen slapper af. NOVAFON er behagelig at bruge og virker meget stabil, så for mit vedkommende er jeg meget tilfreds med investeringen.

Skrev E. Jensen

**************************

Jeg bruger Novafon hver dag, og nogle gange også om natten, til slidgigt i skuldre, albuen, knæ og hofter. Jeg er meget glad for det lille apparat da det efter 5 – 10 min dæmper mine smerter meget, til tider forsvinder de helt. Jeg døjer meget med rim og tåge og blæst. Jeg kan vist ikke undvære det igen. Har kun lånt det af min datter, men vil gerne have et selv.

Skrev O. Larsen

**************************

Jeg bruger det hver morgen til mine smerter. Behandlingen virker afslappende og holder smerterne nede med daglig brug

Skrev H. Jørgensen

**************************

Jeg er meget glad for Novafon apparatet. Udover den almindelige hjælp i dagligdagen, har apparatet også hjulpet mig ved bronkitis og en lungebetændelse. Ligeledes har jeg mindre brug for akupunktur, som jeg er behandlet med siden 1976.

Det er for øvrigt min læge Hans Østerskov der anbefalede mig at købe Novafon apparatet.

Skrev M. P., Helsingør

**************************

Som en lille pudsighed kan jeg fortælle at også min dejlige rottweilertæve nyder Novafonen efter en lang dags hård træning øm/svær belastning af muskulaturen. Ikke mindst mine ømme skuldre og min nakke har fået det langt bedre. Endda så godt, at kiropraktorbehandlingerne er indstillet. (3 år har jeg været i behandling p.g.a. hundens træning) Jeg anbefaler apparatet til alle jeg kender.

Skrev Jytte L.

**************************

Novafon har igennem ca. 20 år hjulpet os meget. Vi har især brugt den til muskelspændinger, myoser o.lign. mest i nakke og skuldre. Ømme muskler efter motion har den også kunnet lindre. Jeg har haft meget hovedpine i forbindelse med bihulebetændelser. Det har jeg brugt novafon til at lindre og løsne i panden og på næseryggen og på kindbenene og især et punkt lige under øjenbrynene (dette punkt kan være meget ømt). Disse ting er hvad jeg p.t. husker. Novafonen bliver i hvert fald altid prøvet hvis et eller andet opstår.

Skrev M. S., Odense

**************************


Ovenstående er private udtalelser fra Novafon brugere og uden ansvar fra Novafon`s side

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode