Professionel smertebehandling med Novafon

NOVAFON lydbølgeapparater er medicinske apparater i klasse 2a*, der har været anvendt i mere end 30 år inden for terapeutiske områder af taleterapi, ergoterapi, fysioterapi, naturopati og veterinærmedicin. Dyb vibrotaktil stimulering hjælper med at regulere muskeltonen, reducere myofascial smerte og forbedre bevægelsessekvenser. Patienter såvel som terapeuter sætter deres lid til NOVAFONs pålidelige effekt og brugervenlighed. 

Ved blot et par minutter i starten af ​​en behandling eller i forbindelse med en aktiv øvelse, bekræfter en række kliniske undersøgelser merværdien af ​​lokal vibrationsterapi. Derudover anbefaler et stort antal eksperter og specialterapeuter NOVAFON til deres patienter og kolleger. 

Læs mere her

Hvis du er behandler og ønsker at afprøve Novafon i din klinik, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7022 1404.

Særligt til fysioterapeuterSærligt til ergoterapeuterSærligt til logopæder og talepædagogerSærlig til alternative behandlereSærligt til veterinærmedicinere og dyrlægerTekniske informationer

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode