Manicuresæt og pedicuresæt fra Pedilux

Pedilux manicure- og pedicuresæt er en professionel slibemaskine til negle og fødder, som du kan bruge hjemme hos dig selv. Den klarer alt fra behandling af tykke og nedgroede negle til slibning af hård hud. Du kan ligeledes polere neglene med manicuresættet og få et flot udseende, med sunde og velplejede negle.

Læs mere om det lækre manicuresæt og pedicuresæt

7 varer

Viser 1-7 af ialt 7 varer

Polerkegle

Polerkeglen sørger for at fjerne skarpe kanter, holde neglene blanke og glatte samt give et professionelt finish efter behandling. Den kan både...

100,00 DKK

aflang sliber

Den aflange sliber egner sig specielt til nedgroede negle. Der slibes fra kanten og ind. Den aflange sliber retter hurtigt op på nedgroede negle...

150,00 DKK

Pedilux manicure- og pedicure-sæt

Manicuresættet har en kraftig motor, som er indbygget i kassen, så sættet er nemt at opbevare og tage frem, når det skal bruges. Man finder kassen frem, sætter maskinen i stikkontakt og sliberen er klar til brug.

Slibemaskinen kan bruges til mange forskellige formål. Den kan slibe og polere fine fingernegle samt slibe igennem de tykkeste tånegle. Den har ligeledes et slibehoved, som kan behandle nedgroede negle.

Hård hud på hæle og fodballer er noget de fleste kan genkende, særligt i sommerhalvåret. Pedicuresættet får let bugt med den hårde eller fortykkede hud, og kan slibe igennem det meste. Pedilux manicuresæt kan både bruges til hård hud på hælene samt hård hud på tæer og fodballer.

Der medfølger 5 forskellige slibehoveder i pakken:

·      Slibehjul – bruges til at slibe og forme negle på hænder og fødder

·      Slibekegle – bruges til at slibe hård hud på fødderne

·      Polerkegle – bruges til at polere neglene og give et smukt og blankt finish

·      Aflang sliber – bruges blandt andet til at behandle nedgroede negle samt at forme neglene

·      Kuglesliber – bruges mest til behandling af fodvorter, ligtorne mm.

Ved behandling af fodvorter og ligtorne, er det slut med at skære med skalpel eller andre skarpe genstande. Kuglesliberen sliber let og smertefrit ind til vortens kerne, så der kan behandles med middel til fodvorter. Pedilux pedicuresæt kan derfor også bruges til fodvorter på børn.

De fleste redskaber i manicuresættet er safirbelagte, og holder sig skarpe selv efter mange behandlinger. Den hårde, ydre belægning bliver ikke sløv og kan bruges ved mange slibninger uden udskiftning. De fleste slibehoveder kan rengøres under vandhanen og der er ikke behov for yderligere vedligeholdelse.

Pedilux har en termosikring som gør, at maskinen selv slår fra inden overophedning. Du behøver derfor ikke være opmærksom på, om motoren bliver for varm. Når dette sker, går maskinen selv ud og er klar til brug igen efter lidt tids afkøling. Hvis maskinen ”hyler” under slibning, kan redskaberne smøres med en dråbe syrefri olie. Ligeledes kan man slibe med låget til motoren lukket, for at reducere lyd fra maskinen.

Pedilux manicuresæt kommer med et flexibelt håndtag, som gør maskinen let at bruge både på hænder og fødder. Håndtaget har en ”kliklås” som gør, at redskaberne passer på håndtaget blot ved at sætte dem i bund. Der skal hverken spændes efter eller bruges kræfter. Når redskaberne skal skiftes, trækker man blot delen ud af håndtaget og isætter en ny.

Slibeapparatet har to hastigheder, som kan benyttes alt efter, om man polerer fingernegle eller sliber hård hud. Der er også to sliberetninger som gør, at det er let at slibe begge sider, da man kan ændre retninger, når sliberen bruges med den anden hånd.

Da slibedelene alle er afrundede, kan Pedilux manicuresæt uden problemer bruges af folk med diabetes. Sættet indeholder ikke skarpe dele.

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode