Bækkensmerter

list I: Kvinder favorite Hit: 1505

Smerter i bækkenet

Bækkenløsning eller andre smerter i bækkenet giver ofte smerter i lænden, lysken, hale-benet, balderne, musklerne i underlivet og trækker ned i benene. Smerterne kommer primært fra overbelastede muskler og ledbånd, og kan variere fra side til side.

Man kan få en fornemmelse af, at man har svært ved at ”holde sammen” på bækkenet og den nedre del af ryggen. Nogen har også en oplevelse af, at benene skrider ud, så der ikke er fuld føling med balancen.

Man kan også opleve, at smerterne breder sig til andre steder i kroppen og giver ondt i ryggen, nakken, skuldrene og lårene, og de kan endda brede sig ud i armene og ned i benene. Hvis man har ondt i bækkenet, spreder smerten sig ofte, da man overkompenserer ved at belaste de andre muskelgrupper.

Hvordan kan man bruge Novafon?

Når du bruger Novafon til lindring af bækkensmerter, er det derfor vigtigt at behandle både ryg, bækken og ned over benene. Start ved lænden og bevæg Novafonen ned over lænden, ballerne og ned mod låret. Det er vigtigt at behandle hele veje rundt, så både forsiden og bagsiden bliver berørt.

Du kan vælge, at bevæge Novafonen i lange, langsomme strøg eller små cirkelbevægelser på området. Husk at gentage i begge sider. Vi anbefaler, at du bruger 15-20 minutter på behandlingen og gentager to gange om dagen.

OBS! Vær opmærksom på, at Novafon ikke må bruges af gravide.

I samme kategori

Med samme Tags

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode