Novafon Professionel

2.690,00 DKK
Inkl. moms Levering 1-3 hverdage*

Novafon Professionel - dybdegående lydbølgemassage med forlængerhåndtag

Forkromet Novafon med trykeffekt og forlængerhåndtag

Novafon Professionel er en luksusudgave af den klassiske Novafon, der trænger op til 6 cm i dybden. Novafon Professionel kan udover den dybdegående massage omstilles til trykmassage, som bruges i overfladen. Trykmassagen, der også kaldes percussionmassage, udsender lydsvingninger på 50Hz. Novafon Professionel har et forlænger-håndtag, der kan udslås på apparatet, så man har lettere ved at nå rundt på kroppen uden at overspænde i armene. Dette giver en mere behagelig sidestilling, når man skal massere sig selv på skulder, nakke og ryg. Det kan ligeledes være praktisk, hvis man bruger Novafonen til benmassage, da man lettere kan nå, uden at skulle bukke sig for meget. Når forlængerhåndtaget ikke benyttes, klapper man det blot ind, så det er let at bruge og altid lige ved hånden.

Der medfølger lydplade og lydkugle i pakken.

Er du interesseret i at leje Novafon, så klik her.

Antal

Ekstra tilbehør

(BEMÆRK - rabat på tilbehør gives kun, hvis det sendes sammen med Novafonen. Vi giver ikke rabat ved efterbestilling).

Magnethovedet - forgyldt lydhoved med magnetfelt terapi

Det guldbelagte magnetiske lydhoved passer til alle Novafon apparater. I spidsen af hovedet er en magnet. Et Magnet lydhoved er fantastisk til triggerpunkter (ømme punkter i muskler) og til behandling af mindre områder, såsom fingerled. På grund af sin unikke form, kan magnethovedet anvendes i en direkte og koncentreret behandling med meget høj effektivitet.

Et Magnethoved kan købes til DKK 375,- når det bestilles sammen med et Novafon apparat. (Normalpris DKK 450,-)

Rehab-sæt - 3 forskellige lydhoveder

Rehab-sættet består af 3 lydplader med hver sin funktion og passer til alle Novafon apparater. XL lydpladen giver bred stimulering og er velegnet til store områder som ryggen. Keglen er beregnet til koncentreret punktmassage og er særligt velegnet til nerver i klemme, hælsporer og anden punktmassage. "Pindsvinet" har flere lydspidser og giver en særlig stimulerende massage.  

Et Rehabsæt kan købes til DKK 375,- når det bestilles sammen med et Novafon apparat. (Normalpris DKK 450,-)

Rejsetaske til Novafon

Tasken giver optimal beskyttelse takket være robust ydre og polstret interiør (dobbelt beskyttelses system). Den har en alsidig opdeling af det indre, aftagelig tilbehørs-pose samt bred åbning for hurtig og bekvem adgang. Tasken har plads til 1-2 instrumenter plus tilbehør såsom rengøringssæt, lydhoveder osv. Æsken har også et indvendig hængslet låg med elastikker.

En Rejsetaske kan købes til DKK 325,- når den bestilles med et Novafon apparat (Normalpris DKK 400,-)

Novafon ABC

Få bedre udnyttelse af dit Novafon apparat med denne ABC, der fortæller om Novafons virkning på smerter, spændinger og andre problemer fra A-Å. Bogen indeholder også et afsnit om brug af Novafon apparatet til skønhedsbehandling. Se indholdsfortegnelsen på ABC under kategorien "Tilbehør".

En ABC kan købes til DKK 150,- når den bestilles med et Novafon apparat (Normalpris kr. 225,-)

Produkt information

Max. dybdevirkning
6 cm
Massage
Lydbølge-behandling (100 hertz) og Tap-massage - percussion (50 hertz)
Max vibrationsstyrke
⚫⚫⚫⚪⚪
Medfølgende tilbehør
Lydplade og Lydkugle
Forlængerhåndtag
Ja

Download

Novafon brugervejledning

Download (498.4k)

Ny konto registrer

Already have an account?
Log ind i stedet Eller Nulstile adgangskode