Modul-sæt

549,00 DKK

inkl. moms

Levering 1-4 hverdage

Modul-sættet, der består af en oval holder, et grebsmodul, et knopmodul og et triggermodul, er udviklet specielt til brug på dyr. De forskellige overflader gør det muligt at tilpasse stimuli individuelt til behandlingsmålet eller dyrets behov.

Den ergonomiske form er særligt velegnet til brug på buede kropsdele og behandling af større kropsområder. Sættet leveres i en praktisk transporttaske, der passer til (næsten) ethvert bælte. Modulsættet fås i to farver og er kun kompatibelt med trådløse NOVAFON-enheder. Du vælger farve ved at trykke på farvevælgeren herunder.

 

Farve

  • 7028
Oval holder, grebsmodul, knopmodul, triggermodul, lille transporttaske til sættet.
  • Du kan vælge gratis fragt
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Advisering, når pakken leveres
  • Sikre og fleksible betalingsmetoder
Dankort Maestro Mastercard Visa

FAQ

Hvad kan jeg bruge Modul-sættet til?

OVAL HOLDER: Til fastgørelse af sættet, fordeler lydbølgerne ergonomisk, giver flad spredning, giver trykstyring og flydende bevægelsesstyring takket være den elliptiske form. GREBSMODUL: Er blid, sensorisk og stimulerer huden. Kan fungere som indledende fase til det næste mere intensive modul (knop-modul). Grebet kan skabe en let strækning af overfladen og give omfattende fascie-terapi. KNOPMODUL: Mærkbar aktivering af nerverne. Blodcirkulation på hudoverfladen. Skånsom behandling af hud og pels. Dyr mærker knopmodulet på samme måde som når de bliver børstet. TRIGGERMODUL: Til smertepunktsbehandling. Bilateral punktstimulering af muskulære triggerpunkter. Taktil to-punkts stimulering. Blide strøg af muskelstrenge. Interkostal stimulation (mellem ribben).

Passer tilbehøret til mit apparat?

Modul-sættet er kompatibelt med alle trådløse NOVAFON-apparater. Dette sæt passer desværre ikke til de ældre ledningsmodeller.

Hvor stort er Modul-sættet?

Den ovale holder og de matchende moduler er cirka 7,5 cm lange og cirka 3 cm brede.

Hvordan kan jeg skifte mellem lydhovederne?

Den ovale holder kan nemt fjernes fra enheden ved at dreje en kvart omgang og et let træk. Den fastgøres ved blot at sætte den på, så magneten griber fast. I den rigtige position, ligger beslagene på enheden og tilbehøret direkte oven på hinanden. Modulerne klikkes på den ovale holder. Sørg for, at modulerne altid sidder plant på beslaget og klikkes på over langsiden.

Hvilke materialer er lydhovederne lavet af?

Modulsættet er lavet af højkvalitets plast, der er særligt velegnet til medicinsk brug. Opbevar venligst på et køligt og tørt sted.

Hvordan rengør jeg Modulsættet?

Til ikke-klinisk brug i hjemmet kan du rengøre tilbehøret med en fugtig klud, under rindende vand eller i mildt sæbevand. Til professionel og klinisk brug kan modulsættet desinficeres med et overfladedesinfektionsmiddel til medicinsk udstyr. NOVAFON anbefaler generelt alkoholfri desinfektionsmidler, der er velegnede til brug på følsomme overflader. Tør om nødvendigt af med en blød klud. Hvis det er snavset eller efter behov, rengør tilbehøret og modulerne med en børste og et neutralt rengøringsmiddel under rindende vand før desinfektion.

Kunder købte også