Smerter i fingrene

list In: Armene favorite Hit: 4492

Smerter i fingrene er noget, som de fleste oplever fra tid til anden. Der kan være mange forskellige årsager, som udløser smerterne - lige fra almindelig overbelastning, dårligt blodomløb til kroniske gigsmerter.

Vi bruger dagligt vores hænder til alverdens gøremål, så tilstanden kan give store gener i hverdagen.

Fingrene består af en lang række muskler, sener og ledbånd, og er fyldt med nerver, så de er relativt følsomme. Da de tilligemed er et kompliceret bevægeapparat, som man dagligt bruger og derfor ikke kan undvære, kan ømhed og smerter i fingrende være en stor belastning i forhold til dagligdagens gøremål.

Nyt fænomen "Smartphone-finger"

I mange år har skader som golfalbue og musearm været kendte, og indførelse af computer i mange sammenhænge har gjort tilstanden udbredt. I nyere tid er der dog opstået en ny tilstand, den såkaldte Smartphone-finger, som er en overbelastningskade af især tommelfingeren og lillefingeren. Mange mennesker bruger dagligt adskillelige timer på deres mobil, hvilket kan give spændinger eller overbelastning af enkelte fingerled. Også unge mennesker rammes af ømhed eller overbelastning i fingrene.

Hvordan bruges Novafon til fingrene

Novafon kan lindre mange symptomer på smerter i fingrene. Når man behandler fingrene, er det en fordel også at behandle hånden og gerne både håndled og underarm, da bevægeapparatet er en enhed.

Ved behandling af arm og hånd, er det bedst at bruge lydpladen. Når fingrene behandles, skifter man altid til lydkuglen, så man kan behandle omkring hvert enkelt led i fingrene.

Du kan se mere om, hvordan du kan behandle Novafon i vores video nedenfor.

In Same Category

Related by Tags

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password