Om Os

Om Novafon

Novafon har gennem de sidste 50 år opnået omdømme for god kvalitet. Vores apparat er oprindelig udviklet som gigtbehandlingsapparat, men der er gennem mange års forskning opnået viden om, at det kan bruges til en bred vifte at behandlingsformer. Novafon har dokumenteret effekt på smertebehandling, samt gode resultater inden for en lang række andre områder, som eksempelvis sensorisk stimulering, muskelafslapning, skønhedsbehandling, velvære, behandling af dyr, interoral behandling, sprogstimulering og mange flere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlingsområder og du kan finde flere oplysninger om brug af Novafon i vores brochure og forskellige steder på hjemmesiden; blandt andet under Anvendelse.

Novafon har været familieejet gennem alle årerne, og vores medarbejdere har stor viden inden for området. Hvis du har spørgsmål vedrørende behandling og virkning, er du velkommen til at ringe til os og få vejledning. Da Novafon er et medicinsk godkendt apparat, forhandles det kun hos os, for at give mulighed for korrekt og optimal rådgivning i forbindelse med brug. Vi holder til på Nordfyn, og har også lager, værksted mm. på forskellige andre lokationer.

Din garanti for god kvalitet.

Når du handler hos os er du sikret at dine varer:

  • Er produceret etisk forsvarligt - både menneskeligt og miljømæssigt
  • Er produceret i Europa
  • Er godkendt som el-medicinsk apparat

Novafon har alle nødvendige godkendelser:

Novafon apparatet har CE MDD godkendelse som el-medicinsk apparat i klasse IIA. Det er garanti for kvalitet og sikkerhed. Vi fik vores første certifikat i 1999, og er stolte over, at det er blevet fornyet over årene ogt derfor kontinuerligt er opdateret.

Derudover er Novafon ISO 13485 - godkendt, hvilket er en international standard for medicinsk udstyr, der sikrer, at sikkerhed er i højsædet og alle lovkrav er opfyldt.

Novafon har ligeledes det tyske kvalitetsstempel TÜV/SÜD-godkendelse, som tester klinisk effektivitet, garanterer højeste sikkerhedsstandard og strengeste kvalitetskontrol. 

Har du spørgsmål til de forskellige godkendelser, dokumenteret effekt eller andre studier, er du meget velkommen til at kontakte os. 

 

Vi bestræber os på, at give dig den bedst tænkelige vejledning og hjælp, også efter dit køb. Vi er her for at hjælpe dig.

Har du spørgsmål vedrørende vore produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 14 04 (man-tor 10.00-15.30 og fre 10.00-15.00) eller maile os på novafon@novafon.dk

Med venlig hilsen

NOVAFON

Anette og Rikke