Fysio-sæt

450,00 DKK

inkl. moms

Levering 1-4 hverdage

Fysio-sættet, der består af en fascie-bold, fascie-gaffel og fascie-kile, er en god udvidelse til din trådløse NOVAFON og er især velegnet til behandling af fascie-væv (behandling af muskler og bindevæv). Fascie-bolden gør det muligt at behandle store områder på muskelgrupper (især konkave overflader som eksempelvis ved armens bøjninger eller på taljen) og punktbehandling forskellige steder på kroppen. Med fascie-gaflen kan der arbejdes målrettet med muskelstrenge og omgivende fascie-væv. Dybe muskelrum og større dele af kroppen blødgøres effektivt med fascie-kilen.

Fysio-sættet passer til de nye trådløse Novafoner. Det fås i to farver og du vælger ved at trykke på farvevælgeren herunder.

  • 7040
fascie-bold, fascie-gaffel, fascie-kile
  • Du kan vælge gratis fragt
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Advisering, når pakken leveres
  • Sikre og fleksible betalingsmetoder
Dankort Maestro Mastercard Visa

FAQ

Hvad kan jeg bruge Fysio-lydhovederne til?

Fascie-bold

– Til behandling af store muskelgrupper som eksemelvis. arme, ben og ryg, især konkave overflader (armskråning, talje eller hulning ved knæet)
– Til målrettede behandlinger i eksempelvis nakke- og skulderområdet
– Til lindring af spændinger i kæbemusklerne

Fascie- gaffel

– Til målrettet behandling af muskelstrenge og omgivende fascievæv, større penetrationsdybde i blødt væv
– Særligt velegnet til området ved siden af rygsøjlen (OBS: Anbring ikke tilbehør direkte på hvirvlen! Risiko for skader!)
– Til behandling af ufølsomt, omfattende arvæv

Fascie-kile

– Til målrettet behandling af individuelle muskelstrenge og vedhæftninger
– Til omfattende behandling af større dele af kroppen og muskelstrenge her
– Til behandling af dybe muskulære mellemrum og fascievæv

Fysio-tilbehøret til behandling af dyr?

Fascie-bold

– Muliggør storarealbehandling især på buede muskelgrupper, f.eks. på hestens bagpart eller på dyrets overarm
– Plet- og områdebehandlinger, f.eks. på den lange rygmuskel eller brystmusklerne

Fascie-gaffel

– Målrettet behandling af muskelstrenge og omgivende fascievæv gennem større penetrationsdybde i blødt væv, f.eks. på dyrets overarm eller lår

Fascie-kile

– Understøtter stram fascia i området af større muskelstrenge for at genvinde mere glideevne, f.eks. på dyrets overarm eller lår

Hvordan renser jeg lydhoveder?

Til professionel og klinisk brug skal NOVAFON Fysio-tilbehør desinficeres med et overfladedesinfektionsmiddel til medicinsk udstyr før og efter hver behandling. Generelt anbefaler NOVAFON alkoholfri desinfektionsmidler, der er velegnede til brug på følsomme overflader. Tør om nødvendigt af med en blød klud. Til ’magnetlåsen’ anbefaler vi specifikt en alkoholfri desinfektion til overfladedesinfektion af medicinsk udstyr. I tilfælde af snavs eller fedt på et lydhoved rengøres det med en blød børste og et neutralt rengøringsmiddel under rindende vand før desinficering. Til husholdningsbrug og ikke-klinisk brug rengøres lydhovederne enten med en fugtig klud, under rindende vand eller i en mild sæbeopløsning.

Hvordan udskifter jeg et lydhoved?

Hvert lydhoved kan nemt og ubesværet fastgøres eller fjernes ved at dreje det 90°.

Hvilke materialer er lydhovederne lavet af?

NOVAFON Fysio-tilbehøret er lavet af højkvalitetsplast, der er specielt designet til medicinske applikationer. Opbevar dem venligst på et køligt og tørt sted.

Kunder købte også