Den Nye Novafon Plus inkl ladestation

3.820,00 DKK

inkl. moms

Levering 1-4 hverdage

Den nye NOVAFON Plus - den kraftigste NOVAFON, særligt velegnet til professionelle behandlere - trådløs.

Den nye NOVAFON Plus er en helt ny udgave af den trådløse NOVAFON. Det er den kraftigste NOVAFON vi har, og dens 3 styrker gør, at den er velegnet til både lette smerter samt smerter i de allerdybeste muskelgrupper. Den egner sig således til alle former for spændinger. Den arbejder noget over 6 cm i dybden og den ergonomiske udformning gør, at den ligger perfekt i hånden selv ved længere tids brug. Samtidig er den trådløs som Den Nye NOVAFON, så både professionelle og private får mere bevægelsesfrihed. Ingen ledninger kommer i vejen under behandling. Den nye NOVAFON Plus har Novafons kendte dybdevirkning og svingningsgrad, og vibrerer med max styrke 6 (Professionel vibrerer med max styrke 3 og Den Nye Novafon med max styrke 5). Den nye NOVAFON Plus ligner den Nye Novafon i betjening, og har således også intelligente indstillingsmuligheder, så det er let at skelne mellem lav, mellem og høj under behandling. Den kan den styres med en hånd, både når man skruer op og ned samt når apparatet skal skiftes mellem 50 og 100 hertz, så den er intuitiv at bruge, når man behandler. Den nye NOVAFON Plus er simpel at betjene uanset, om du har klienter eller arbejder med den hjemme hos dig selv. Den kan reguleres op og ned i effekt, alt efter, hvor smerten sidder og giver effektiv en dyb og effektiv lindring også i de store muskelgrupper. 

 • 11987079
Den Nye NOVAFON Plus ladestation lydplade lydkugle strømstik USB-C ladekabel adapter til valgfrit tilbehør
 • Batteri: Type Li-Ion | 3400 mAh | 3,7 V
 • Batterilevetid ved 700 mA (lav intensitet) ca. 3,5 timer
 • Opladningstid ca. 3 timer
 • Amplitude: 0,3 - 4 mm
 • Behandlingsniveauer: 100 Hz | 50 Hz
 • Dybdeeffekt: 6 cm
 • Vægt (håndstykke): 245 g
 • Mål: 83 x 187 x 38 mm (B x H x D)
 • Strømadapter:
  Indgang: 100-240 VAC, 50/60 Hz
  Udgang: 5 V DC / 2 A
 • Opladerkabel USB-C-kabel | hvid | 1 m langt
 • Du kan vælge gratis fragt
 • Forskellige leveringsmuligheder
 • Advisering, når pakken leveres
 • Sikre og fleksible betalingsmetoder
Dankort Maestro Mastercard Visa

FAQ

Hvad er forskellen mellem Den Nye Novafon og den ældre version?

De største forskelle er batteriet, brugervenligheden, det bredere intensitetsområde og det nye design. For at se alle forskellene i detaljer, gå til produktsammenligningen .

Er denne enhed egnet til mit ekspertiseområde eller mit problem?

Smertebehandling:
Du kan få en direkte anbefaling til valg af maskine under Hjemmebrug , afhængigt af det område, du ønsker at behandle. Hvis du arbejder som terapeut eller anden fagperson, finder du en anbefaling under Professionel bruger for hver af de mulige behandlingsområder.

Veterinærmedicin:
Til behandling af dyr som heste, hunde eller katte, finder du detaljerede oplysninger og anbefalinger om udstyr i vores veterinærområde.

Hvordan rengør jeg Novafonen og tilbehøret?

Afbryd apparatet fra al strøm før rengøring. Hvis det bruges privat, rengør selve maskinen og tilbehøret med en ren klud fugtet med rent vand eller en mild sæbeopløsning. Til klinisk og professionel brug, rengør og desinficer maskinen, lydpladen og lydkuglen med et passende overfladedesinfektionsmiddel til medicinsk udstyr; både før og efter hvert brug. Som hovedregel anbefaler NOVAFON alkoholfrie desinfektionsmidler, der er velegnede til brug på følsomme overflader. Tør eventuelt efter med en blød klud.

Hvilke indstillinger har Novafonen, og hvad bruges de til?

Med toppen af multifunktionsknappen kan vibrationsintensiteten justeres. Den nederste del af multifunktionsknappen indstiller frekvensen: 100 Hz/50 Hz/SLUK

Min Novafon bliver meget varm foran. Hvad skal jeg gøre? Og hvor lang tid skal en behandling tage?

Den terapeutiske anvendelse bør ikke overstige et maksimum på to gange 20-minutters behandling om dagen. Bemærk venligst, at NOVAFON skal slukkes i 15 minutter efter brug i 20 minutter for at undgå overophedning. Ved påføring på følsomme områder (f.eks. ansigt, hals, hoved) eller meget smertefulde kropsdele, bør behandlingstiden reduceres og justeres for at imødekomme individuelle behov.

Hvornår må jeg ikke bruge apparatet?

Behandlinger med NOVAFON lydbølgeapparatet er ikke tilladt at bruge:

· på åbne sår / eksem (i den kropsregion, der skal behandles)
· hvis du lider af åreforkalkning (i den kropsregion, der skal behandles)
· hvis du i øjeblikket lider af epilepsi
· under graviditet
· hvis du har implantater (i den kropsregion, der skal behandles)
· hvis du har en pacemaker
· hvis du lider af trombose (i den kropsregion, der skal behandles)
· hvis du har hjernepacemaker
· hvis du lider af hjertearytmier
· hvis du har en tumor

Bivirkninger: Bemærk venligst, at i sjældne tilfælde kan følgende bivirkninger forekomme:

· Øget smerte/ubehagelig fornemmelse
· Kvalme / svimmelhed
· Hudirritation
· Refleks / ufrivillige muskelsammentrækninger

Afbryd behandlingen med det samme, hvis du oplever nogen af disse bivirkninger. Bemærk venligst, at let rødme og opvarmning ikke giver anledning til bekymring. Dette er en ønsket effekt af lydbølgebehandling, som er forårsaget af den øgede blodgennemstrømning.

Kunder købte også