Senso Hjul

450,00 DKK

inkl. moms

Levering 1-4 hverdage

Massagebold og Novafon lydbølger: Det bedste fra to anerkendte behandlingsmetoder i ny kombination

Sættet med de 3 sensoriske hjul blev udviklet for at stimulere overflade- og dybdefølsomhed. Således kombineres to dokumenterede behandlingsmetoder: Vibrationen af ​​NOVAFON-lydbølgeenhederne til smertelindring og toneregulering samt den cirkulationsstimulerende berøring af de øvre hudlag, der kan sammenlignes med stimulering fra en massagebold. Senso-hjulene er kompatible med begge trådløse NOVAFON-enheder og kan fastgøres til din enhed via magnetlåsen, som følger med.

Senso-hjulet fås i to farver og du vælger ved at trykke på farvevælgeren herunder.

 

Farve

  • 7017
3 Senso Hjul (blød, medium, hård), holder, adapter med stikforbindelse
  • Du kan vælge gratis fragt
  • Forskellige leveringsmuligheder
  • Advisering, når pakken leveres
  • Sikre og fleksible betalingsmetoder
Dankort Maestro Mastercard Visa

FAQ

Hvad kan jeg bruge Senso-hjulet til?

I kombination med NOVAFON lydbølge-apparatet er NOVAFON Senso-hjulet designet til at stimulere overflade- og dybvævsfølsomhed. To veletablerede behandlingsmetoder kombineres under brug af Senso-hjul.

Passer det magnetiske tilbehør til mit apparat?

Senso-hjulene er kompatible med alle NOVAFON-apparater. På ledningsmodeller fastgøres lydhovederne til maskinen ved hjælp af adapteren med skruegevind. På de nye trådløse Novafoner kan dette gøres ved hjælp af adapteren med magnetforbindelse.

Hvor stor er Senso-hjulet?

Hver senso-hjul er omkring 3,2 cm bred og har en diameter på 1,7 cm.

Hvordan kan jeg skifte mellem lydhovederne?

Hvis du vil fjerne tilbehøret eller udskifte hjulet, skal du altid dreje adapteren og dens fastgørelse ud af apparatet og først derefter fjerne hjulet fra fiksturen. For at udskifte hjulene skal du forsigtigt trække siderne af holdeklemmen fra hinanden og fjerne hjulet ved at trække det lidt opad på den ene side. Placer det nye hjul med den ene side først inde i holdeclipsen, og lad den anden side klikke på plads med let tryk fra toppen. Undgå at klemme fingrene mellem hjulet og holdeklemmen. Mens du indsætter det nye hjul, skal du sørge for, at den går helt i holderen.

Hvilke materialer er lydhovederne lavet af?

NOVAFON Senso-hjul er lavet af højkvalitetsplast, der er specielt designet til medicinske anvendelser. Opbevar dem venligst på et køligt og tørt sted.

Hvordan rengør jeg Senso-hjulet?

Ved hjemmebrug, ikke-klinisk brug, kan tilbehøret rengøres med en mild sæbeopløsning efter behov, eller når der er synlig snavs. For mere information læs venligst brugermanualen.

Forbindelsesstikket mellem adapteren og holderen løsnes, og hjulet løsnes nemt fra adapteren. Hvad kan jeg gøre?

Opbevar venligst adapteren og tilbehøret adskilt, dvs. tag adapteren fra tilbehøret, når det ikke er i brug. Dette forhindrer materialet i at udvide sig under opbevaring og giver mulighed for en tættere forbindelse, når det er i brug. Sæt kun adapteren i, når du bruger tilbehøret, og fjern den igen efter behandlingen.

Kunder købte også